10 raske spørsmål - Anthony Ikedi

Vår runde med 10 raske spørsmål fortsetter og vi skal gjøre vår første 10-raske på engelsk når vi blir bedre kjent med, eller better known with, Anthony Ikedi!

1. Hva heter du? Anthony Ikedi

2. Alder? 21

3. Posisjon på banen? Midfield

4. Hva er dine 3 styrker på banen? Passes, headers and shots on goal

5. Hva har du gjort i denne corona-karantenen? Road side runs, indoor yoga’s, listening to music and watching movies and previous football games.

6. Hva tenker du om sesongen 2020? I think the season is gonna be a tough one regarding the corona virus out break, but at the end Øygarden is coming out strong and ready to go!

7. Hvem tror du rykker opp fra OBOS? Øygarden will top the table for sure.

8. Hvem tror du rykker ned fra OBOS? Grorud & Stjørdals Blink

9. Hvem er din favorittspiller gjennom tidene? CR7

10. En liten hilsen til supporterne? I want the supporters of Øygarden to know that we the players appreciate their efforts and will give it all during the season to put smiles on their faces!

ØFK er i en situasjon, sammen med en rekke andre klubber i Norsk toppfotball, der de trenger hjelp fra fans og støttespillere! Har du et ønske om å gi noen kroner til klubben, så har ØFK fått opprettet en SPLEIS som du kommer til ved å klikke på bildet.