10 raske spørsmål - Borger Thomas

Vår runde med 10 raske spørsmål fortsetter og vi skal i dag bli bedre kjent med sisteskanse Borger Thomas!

1. Hva heter du? Borger Thomas
  2. Alder? 25 år
  3. Posisjon på banen? Keeper
  4. Hva er dine 3 styrker på banen? 1 mot 1, reaksjon og ballen i bena
  5. Hva har du gjort i denne corona-karantenen? Har hatt eksamen og trent
  6. Hva tenker du om sesongen 2020? Blir en veldig spennende sesong! Vi har en slagkraftig tropp som kan gjøre det minst like bra som i fjor.
  7. Hvem tror du rykker opp fra OBOS? LSK og Tromsø
  8. Hvem tror du rykker ned fra OBOS? Grorud og Stjørdals Blink
  9. Hvem er din favorittspiller gjennom tidene? Iker Casillas
  10. En liten hilsen til supporterne? Håper dere gleder dere like mye som oss til sesongstart! Ser frem til jubelscener sammen med dere på Ågotnes i år!

ØFK er i en situasjon, sammen med en rekke andre klubber i Norsk toppfotball, der de trenger hjelp fra fans og støttespillere! Har du et ønske om å gi noen kroner til klubben, så har ØFK fått opprettet en SPLEIS som du kommer til ved å klikke på bildet.