10 raske spørsmål - Charles Ezeh

Vår runde med 10 raske spørsmål fortsetter og vi skal i dag bli bedre kjent med Charles Ezeh!

1. Hva heter du? Charles Ezeh

2. Alder? 23

3. Posisjon på banen? Midfielder

4. Hva er dine 3 styrker på banen? Marking, physical, running and passing

5. Hva har du gjort i denne corona-karantenen? Been staying home. Talking with my family on phone and doing some active training on my own. Praying to God.

6. Hva tenker du om sesongen 2020? I can’t say anything for because of the corona virus we don’t know when football will be back. But it’s gonna be tough.

7. Hvem tror du rykker opp fra OBOS? Lillestrøm

8. Hvem tror du rykker ned fra OBOS? Stjørdals Blink and Strømmen

9. Hvem er din favorittspiller gjennom tidene? Andrea Pirlo

10. En liten hilsen til supporterne? I wanna assure the supporters is gonna be a fun and enjoyable football at Ågotnes this season with a different style and high level of play and also to finish at top 5! Thank you!

ØFK er i en situasjon, sammen med en rekke andre klubber i Norsk toppfotball, der de trenger hjelp fra fans og støttespillere! Har du et ønske om å gi noen kroner til klubben, så har ØFK fått opprettet en SPLEIS som du kommer til ved å klikke på bildet.