10 raske spørsmål - Even Hepsø Vetås

Vår runde med 10 raske spørsmål fortsetter og vi skal i dag bli bedre kjent med Even Hepsø Vetås, fotballtalentet som i disse dager endelig kan få noen minutter ekstra i Warzone!

1. Hva heter du? Even Hepsø Vetås
  2. Alder? 22 År
  3. Posisjon på banen? Ving/ indreløper
  4. Hva er dine 3 styrker på banen? Fart, klokhet, teknikk.
  5. Hva har du gjort i denne corona-karantenen? Trent, skole, Warzone
  6. Hva tenker du om sesongen 2020? Håper det blir en sesong så vi får vist hva vi er gode for.
  7. Hvem tror du rykker opp fra OBOS? Øygarden, Lillestrøm
  8. Hvem tror du rykker ned fra OBOS? Sandnes Ulf og Raufoss
  9. Hvem er din favorittspiller gjennom tidene? Ronaldinho/ Cristiano Ronaldo
  10. En liten hilsen til supporterne? Håper vi snart sees ute på Ågotnes og kan underholde med god fotball.

ØFK er i en situasjon, sammen med en rekke andre klubber i Norsk toppfotball, der de trenger hjelp fra fans og støttespillere! Har du et ønske om å gi noen kroner til klubben, så har ØFK fått opprettet en SPLEIS som du kommer til ved å klikke på bildet.