10 raske spørsmål - Mathias Dahl Abelsen!

Vår runde med 10 raske spørsmål fortsetter og vi skal presentere en kreativ sjel fra Sortland, Mathias Dahl Abelsen!

1. Hva heter du? Mathias Dahl Abelsen

2. Alder? 25 år

3. Posisjon på banen? Midtbanespiller

4. Hva er dine 3 styrker på banen? Overblikk, pasningsfot og kreativitet

5. Hva har du gjort i corona-karantenen? Jeg oppholder meg for tiden hjemme på sortland, her går tiden med til trening og kvalitetstid med familien.

6. Hva tenker du om sesongen 2020? Mest sannsynlig mange kamper på kort tid, der det handler om å være best mulig forberedt både fysisk og psykisk, så vi får marginene på vår side.

7. Hvem tror du ryker opp fra obos? LSK og Ranheim

8. Hvem tror du ryker ned? Stjørdals/blink og Strømmen

9. Hvem er din favoritt spiller gjennom tidene? Lionel Messi

10. En liten hilsen til supporterene? Hold dere friske og raske, så ses vi plutselig!

ØFK er i en situasjon, sammen med en rekke andre klubber i Norsk toppfotball, der de trenger hjelp fra fans og støttespillere! Har du et ønske om å gi noen kroner til klubben, så har ØFK fått opprettet en SPLEIS som du kommer til ved å klikke på bildet.