10 raske spørsmål - Sander Marthinussen

Vår runde med 10 raske spørsmål fortsetter og vi skal i dag bli bedre kjent med enda et ungt sultent talent, Sander Marthinussen!

1. Hva heter du? Sander Marthinussen

2. Alder? 20 år

3. Posisjon på banen? Sentral midtbane

4. Hva er dine 3 styrker på banen? Ballsikker, pasningsspill, spillforståelse

5. Hva har du gjort i corona-karantenen? Trent mye, vært med familien og slappet av.

6. Hva tenker du om sesongen 2020? Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med sesongen. Vi har en ung og sulten gjeng som jeg tror kan bite godt fra seg.

7. Hvem tror du ryker opp fra obos? Trømsø

8. Hvem tror du ryker ned? Stjørdals- blink.

9. Hvem er din favoritt spiller gjennom tidene? Steven Gerrard

10. En liten hilsen til supporterene? Veldig glad for støtten! Kjedelige tider for både spillere og supporterene men vi må holde motet oppe så skal vi sørge for å gjøre dere stolte når sesongene endelig bråker løs!

ØFK er i en situasjon, sammen med en rekke andre klubber i Norsk toppfotball, der de trenger hjelp fra fans og støttespillere! Har du et ønske om å gi noen kroner til klubben, så har ØFK fått opprettet en SPLEIS som du kommer til ved å klikke på bildet.