10 raske spørsmål - Thor Kristian Ekerhovd Økland!

Vår runde med 10 raske spørsmål fortsetter og vi skal presentere en lokal stjerne fra kapteinsteamet, Thor Kristian Ekerhovd Økland!

1. Hva heter du? Thor Kristian Ekerhovd Økland

2. Alder? 25 år

3. Posisjon på banen? Back

4. Hva er dine 3 styrker på banen? Fysikk, ro med ballen og allsidighet.

5. Hva har du gjort i corona-karantenen? Trent mye og nytt finværet.

6. Hva tenker du om sesongen 2020? Det blir en spennende sesong med et nykomponert lag og sannsynligvis et veldig tett kampprogram. Jeg har troen på at vi kan bite godt fra oss.

7. Hvem tror du ryker opp fra obos? LSK og Ranheim

8. Hvem tror du ryker ned? Umulig å si!

9. Hvem er din favoritt spiller gjennom tidene? Steven Gerrard

10. En liten hilsen til supporterene? Gled dere til finspill på en ny og strøken gressmatte på Ågotnes stadion.

ØFK er i en situasjon, sammen med en rekke andre klubber i Norsk toppfotball, der de trenger hjelp fra fans og støttespillere! Har du et ønske om å gi noen kroner til klubben, så har ØFK fått opprettet en SPLEIS som du kommer til ved å klikke på bildet.