Andreas Fantoft klar for ØFK!

Rett etter at han sprengte måleskalaen på Yoyo-testen, skrev det 20 årige talentet Andreas Fantoft under på en ettårskontrakt med ØFK!

Om det var den "seieren" i yoyo-testen som ble utslagsgivende for kontrakt med ØFK, vet undertegnede ingen verdens ting om, men at en god fysisk for blir viktig i et tett kampprogram er hjelpetrener Kristoffer Lie helt sikker på. 

- Andreas er en fin type, har stor arbeidsmoral og glir på så måte rett inn i gruppa i Øygarden. Han har stort potensialet og kommer til å ha en flott utvikling hos oss.

Med en slik introduksjon av Lie, blir det spennende å se hva 20 åringen fra Søreide kan bidra med når endelig sesongen starter.

Til tross for en lav alder, har Andreas vært innom mange lag på sin ferd frem mot 1. disvisjonsklubben i havgapet på Ågotnes. Med spill for Gneist, Fyllingsdalen, Brann, Åsane og Sotra, har yoyo-kongen sikret seg rutinen som skal til for å kunne bidra i OBOS-ligaen. 

Andreas understreker at det er troen på det som skjer i Øygarden kombinert med egen utvikling som fotballspiller som har gjort at han nå skriver under for laget i sort.  

Selv om en kontrakt med annerledeslaget ØFK i seg selv er en drøm, har Andreas ambisjoner og mål som overstiger naturgresset på Ågotnes Stadion. 

- Jeg har store ambisjoner og ønsker å nå så langt som mulig. Målet må være å spille i topp 3 ligaer i Europa. 

Som styrker på fotballbanen ønsker nysigneringen å fremheve at han er ballsikker, er en god ballfordeler, har god skuddfor og, som han viste trenerteamet torsdag, han har en god utholdenhet. 

Når vi spør Andreas om hvor han tenker at ØFK ender i debutsesongen, har han helt klare meninger. 

- Topp 6! Jeg har stor tro på at vi kan levere en veldig god sesong og kjempe høyt oppe på tabellen. Jeg skal ihvertfall gi alt for at laget skal prestere så bra som mulig!

Talentet gleder seg veldig til å møte fansen og han har allerede fått et godt inntrykk av både klubb og trenerteamet. 

Vi håper at ØFK kan hjelpe Andreas i riktig retning hva gjelder ambisjoner og mål og gleder oss virkelig til å se Yoyo-mesteren brilljere på en herlig ny gressmatte på Ågotnes Stadion!

Velkommen så mye Andreas!

Foto: Øystein Vik

Annonse fra Obos-ligaen: