Årets viktigste kamp kun 3 dager unna!

En helt nydelig uke skal krones med kamp i solskinnet på Ågotnes Stadion førstkommende lørdag 15:30.

På hjemmebane har ØFK vært sterke etter en noe trøblete start på sesongen. Vi har slått lag som Ull/Kisa, KFUM Oslo og Jerv, noe som har gitt grunnlag for å igjen kunne kalle vår hjemmearena for Fort Ågotnes.

Hvis vi skal se litt bak resultatene og på våre hjemmekamper totalt sett i år, så har vi blitt bedre og bedre. Grunnlaget for dette er nok at ØFK startet med en nesten totalutbyttet stall foran sesongen og måtte sakte, men sikkert, bygge relasjoner spillerne seg imellom, få spillerne til å jobbe sammen som et lag, få inn en spillestil som passet de spillerne vi hadde til rådighet og få spillerne til å mestre naturgresset som vi er så heldige å ha på Ågotnes.

peter-feat
Blir det Peter som igjen skal sørge for 3 poeng og festlørdag på Ågotnes Stadion?

Nå har spillere gått fra klubben og vi har måttet gjøre endringer på grunn av dette, men vi står likevel igjen med en tropp som skal slå Strømmen på lørdag.

Vi har nå et samspilt lag som behersker underlaget og de forventninger som lokalmiljøet stiller til dem. Vi har et lag bestående av spillere som hver enkelt har de egenskaper og de kvaliteter som skal til for å slå hvilket som helst lag i OBOS-ligaen. Vi venter ikke lenger på at ballen skal sprette vår vei og at flaks skal sørge for 3 poeng på hjemmebane – vi skal styre kampene basert på kvalitet og innsats! Vi skal vinne kampene fordi vi er bedre enn motstanderen. Vi skal sørge for å få nok poeng til en videre OBOS-hverdag også i 2021 og vi skal gjøre dette fordi vi fortjener det.

På lørdag er det igjen muligheter for flere supportere å møte opp på tribunen for å hjelpe laget frem mot 3 utrolig viktige poeng. Sikre dere billetter allerede nå, så er vi klare til å nyte 90 minutter, i solsteken, når Strømmen Idrettsforening skal slås og passeres på tabellen!

Billetter kan som alltid kjøpes på TicketCo: Billetter ØFK - Strømmen 17. oktober 15:30

mons ivar mjelde glad
3 nye poeng skal sikres. Stein på stein skal legges!

Tekst: Thomas Sekkingstad / ØFK Media
Bilder: Hordalandsfotball