Aune Heggebø tilbake på Ågotnes!

I fjor fikk Aune 3 kamper sammen med Nest-Sotra og takket for tilliten med 2 scoringer! Nå er goalgetteren tilbake for ØFK!

Om statistikken holder seg på gresset på Ågotnes er uklart, men det er ingen tvil om at Aune tilfører årets Øygarden FK-lag viktige egenskaper!

Aune skrev i dag under på en leieavtale som knytter Bergenseren til ØFK og Ågotnes ut årets sesong.

Vi tror denne signeringen vil forbedre både laget og Aune sier hovedtrener Bryant!

Hovedtrener Bryant er meget fornøyd med signeringen som ble gjort like etter dagens trening på Ågotnes.

- Aune er en spiss som vil passe inn med vår måte å spille på. Han jobber for laget og skårer mål. Vi tror denne signeringen vil forbedre både laget og Aune.

Aune selv er helt enig med hovedtrener Bryant hva gjelder muligheter for å forbedre seg selv som fotballspiller.

-  Grunnen til at jeg velger denne låneavtalen med ØFK er fordi jeg hadde en veldig god tid på Ågotnes i fjor og fordi jeg tror at ØFK er en veldig god klubb å utvikle seg i.

Spilleren som kommer fra Bergen og som nå bor i Fana, spilte for Bjarg helt frem til han byttet til Brann som 13 åring. Der har han utviklet seg godt og fikk muligheten til å vise seg frem på strilaland med 2 skåringer på 3 kamper for Nest-Sotra.

Det er ingenting å si på ambisjonene til 18 åringen.

- Ambisjonene mine er å etterhvert etablere meg i Brann for å så ta steget utenlands.

Hva Aune ønsker å trekke frem som hans største styrker på fotballbanen er god skuddfot, god feilvendt og god til å komme i scoringsposisjoner.

Aune mener klubben bør kunne klare å komme seg inn på øvre halvdel av tabellen og han ønsker å kunne hjelpe til å nå dette målet ved å bidra med innsats og målpoeng.

Har du hørt noe om trenerteamet før?

- Har snakket litt med personer på laget som jeg kjenner fra før som sier at trenerteamet er veldig profesjonelle og har gode fotballkunnskaper. Jeg har som sagt gode minner fra Ågotnes og Nest-Sotra før og er sikker på at jeg kommer til å passe godt inn!

- Hilsen til fansen, gleder meg til å få spille for denne klubben og skape noen gode minner.

Vi ønsker Aune velkommen (tilbake) til ØFK! Du har gjort inntrykk på gressmatten på Ågotnes før og vi er sikker på at det vil bli mange nye minneverdige øyeblikk også i 2020!

Aune is back!