Godt forberedt til bortekamp mot Ull/Kisa

Etter en liten pause i et ellers så tett kampoppsett har ØFK brukt tiden godt.

Ni dager er gått siden sist kamp. Landslagspausen har gitt lagene i OBOS-ligaen sjans til å kunne trene og restituere som "normalt".

Samtidig åpnet et nytt overgangsvindu. Flere lag har fått inn forsterkninger. Andre har mistet en spiller eller to.

I dag er det "på an igjen". Med seg mot Ullensaker/Kisa har ØFK et sterkt uavgjort resultat mot Lillestrøm å bygge videre på.

-Kampen mot LSK viste meg at vi har et samlet team som kjemper hvert eneste sekund i hver kamp vi spiller. Vi ønsker å vinne alle kampene vi spiller foran våre supportere på Ågotnes. Og vi vet hvilke fordeler vi har hjemme på vårt eget stadion. Lillestrøm-matchen var, som kampen mot Jerv, et steg i riktig retning der vi viser at vi er blitt mer solide hjemme, sier hovedtrener Bryant Lazaro.

Etter en treningsuke med hot yoga, gode økter på feltet, jobbing i styrkerommet og litt hvile er ØFK kvikk og klar til ny dyst - på bortebane.

-For vår nye gruppe med spillere er det nyttig å ha tid til å forbedre ulike måter å spille på. Før vår forrige seier mot Jerv hadde vi en god treningsuke. Det har vi igjen fått. Batteriene er oppladet i forkant av et massivt oppgjør på Jessheim stadion, sier Lazaro.

Før dagens kamp står både Kisa og ØFK med 11 poeng.

-Ull/Kisa har noen veldig gode individuelle spillere. De er et lag som vi kan ta dersom vi holder strukturen og organiseringen vår som planlagt. Vi stiller opp for å vise oss fra vår beste side. Og vi vet at vår beste sjanse for å vinne er å ha fokus på oss selv og utvikle spillet vårt og kjempe så godt vi kan, avslutter Lazaro.

Kampstart klokken 18. Kampen ser du på Eurosport og Dplay.

FØLG ØYGARDEN FOTBALLKLUBB PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

FOTO: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball