To lag med stigende formkurve møtes i kveld

ØFK møter laget som ikke har tapt de seks siste kampene.

Mandag kom det tre nye poeng inn på Øygarden-kontoen. De første på hjemmebane i år.

-Da dommeren blåste av kampen var jeg glade på spillernes og supporternes vegne. Vi har jobbet hardt for å endelig få vår første hjemmeseier, smiler hovedtrener Bryant Lazaro.

Denne uken kommer kampene tett. I kveld er det match igjen. Borte mot Sogndal.

-Umiddelbart etter seieren mot Jerv begynte jeg å tenke på kampen mot Sogndal, sier Lazaro.

Laget fra saftbygda har "stått skikkelig pao" i det siste og ligger på tredjeplass på tabellen - ti poeng foran Øygarden. Strilene klatret opp på 13 plass etter det sterke resultatet mot Jerv.

-Vi møter et lag som presser høyt med mye energi. Vi drar til Sogndal for å utnytte deres svakheter og ta med oss alle tre poengene, forteller Lazaro.

Øygarden stiller godt forberedt. Og som i tidligere kamper blir det rullert på et par spillere fra start. Lazaro håper laget kan fortsette å vise at de er i stadig utvikling.

-Vi gleder oss til en tøff kamp på et fantastisk stadion. avslutter hovedtreneren.

Kampstart er klokken 18. Kampen vises på Eurosport/Dplay.

FØLG ØYGARDEN PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Foto: Thomas Karlsen, Hordalandsfotball