Står sammen mot Strømmen

En samlet spillergruppe er klare til å vise seg fra sin beste side mot Strømmen.

En ny tøff bortemotstander venter for Øygarden Fotballklubb. Etter lærepengen mot Ranheim fredag er det et et skjerpet mannskap som stiller til kamp mot Strømmen.

-Vi er med i kampen mot Ranheim i 70 minutter. Vi jobber hardt for å holde følge. I de siste 20 minuttene gjør vi for mange personlige feil som vi må ta lærdom av, sier hovedtrener Bryant Lazaro.

Med seg inn i kampen mot Strømmen er det spesielt ett moment troppen fra Ågotnes tar med seg. Å jobbe hardt og godt sammen som et lag.

-Strømmen har en av de vanskeligste bortebanene å spille på. Vi møter et rutinert og fysisk motstanderlag, sier Lazaro.

Samtidig er det alltid godt for en  en fotballspiller å kunne slå raskt tilbake etter en tøff kamp.

-Dette oppgjøret kommer på et gunstig tidspunkt for oss. Nå får vi vist at vi er et konkurrerende lag som kjemper om vinne i hvert eneste minutt av kampen. Vi gleder oss og skal gjøre alt vi kan for å ta alle tre poengene, avslutter Lazaro.

På begge lag er kapteinene tilbake etter skade og med i troppen. Sist gang lagene møttes var på en treningsleir i vinter. Da vant Strømmen 2-0.

Kampstart er klokken 18. Kampen ser du på Eurosport og Dplay.

Følg Øygarden Fotballklubb på Facebook og Instagram.

Foto: Thomas Karlsen, Hordalandsfotball.