Charles Ezeh signerer for ØFK!

Charles Chinedu Ezeh kommer på 1 års lån fra LSK og vil bidra med sin erfaring fra LSK i Eliteserien og fra diverse lån til klubber i OBOS-ligaen.

Assistenttrener Kristoffer Lie har brukt sine kontakter i LSK for å få denne avtalen til sier Hovedtrener Bryant. Vi er veldig takknemlige for å ha fått i havn denne låneavtalen og må samtidig få rette en takk til LSK som har vært fleksible og løsningsorientert for å gi Charles muligheten til å få spille hos oss i ØFK.

Charles er en aggressiv og talentfull midtbanespiller som også vil bidra med erfaring fra de øverste divisjonene i Norge. Vi ønsker virkelig Charles velkommen til ØFK familien og er sikker på at han vil passe godt inn her hos oss, avslutter hovedtrener Bryant som nå begynner å få den stallen han ønsker seg i ØFK!

Ezeh har de siste årene vært på utlån hos OBOS-liga lagene Strømmen, Ham-Kam og Skeid og har her fått verdifull erfaring som spiller samtidig som han etter hvert kjenner divisjonen og motstanderne godt.

Sportsjef Haukeland sier at en midtbanespiller som Ezeh er noe han har lett etter i etterkant av overgangene til Stephensen (Mjøndalen) og Sande (Haugesund). Nå begynner laget virkelig å ta form og mye hardt arbeid begynner å bære frukter sier en meget fornøyd Avre Haukeland!

Vi ønsker, i likhet med hovedtrener Bryant, Charles hjertelig velkommen til ØFK familien!

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: