Den første seieren til ØFK i OBOS-ligaen er et faktum!

Det ble en underholdende og nervepirrende kamp borte mot HamKam på Briskeby Stadion, men heldigvis dro guttene våre i land en historisk seier!

3 ganger var Øygarden i ledelsen mot HamKam, men til slutt sto resultatet seg på 4-3. Med dette kunne tapre striler ta med seg sin første seier i ligaen og faktisk sine første poeng noen sinne med på bussen hjem til Ågotnes!

Det ble en lang tur for de involverte da de busset begge veier frem og tilbake fra Hamar, men en sitter gjerne litt bedre i et hardt bussete når en har gjort en historisk bragd, og det på bortebane!

En slik seier er viktig for prosjekt ØFK, for hovedtrener Bryant og for alle som er glad i toppfotball på den flott øyen våres! Nå er det bare viktig for et ungt mannskap å nullstille seg og være klar for de første poengene også på hjemmebanen på Ågotnes! Kanskje Raufoss kommende mandag allerede vil merke at selvtillitten er på plass når de skal besøke naturgresset?

Hovedtrener Bryant var selvsagt en meget glad amerikaner etter å ha sikret seg sin første seier.

- Denne historiske seieren er dedikert til våre supportere. Spillerne ga alt på Briskeby, og viste hva denne klubben betyr for dem. Vi vil fortsette å forbedre oss, og som Bruce Grobbelaar sier: "WE GO AGAIN.."

Sander Marthinussen viste at unge sultne striler kan hevde seg i en knallhard OBOS-liga!
Sander Marthinussen viste at unge sultne striler kan hevde seg i en knallhard OBOS-liga!

Som nevnt er neste kamp hjemme mot Raufoss, førstkommende mandag 18:00. Vi håper at så mange som har mulighet kommer og backer opp vårt stolte og sterke strila-mannskap!

Heia ØFK!

Foto: Fredrik Olastuen

Annonse fra Obos-ligaen: