Det hjelpsomme trekløveret!

I en tid med flere retningslinjer og krav for å få gjennomført en god treningsøkt, er det godt å vite at en har lagledere som tar ansvar og sørger for trygge rammer!

De er først ute på Ågotnes før trening, de vet både drakt- og skostørrelsen til de fleste på laget og de er alltid på tå hev når hovedtrener Bryant trenger deres tjenester. De er nå blitt et sort og hvitt trekløver som forsøker å legger forholdene til rette for at en treningsøkt skal bli så effektiv som overhode mulig. 

ØFK har vært heldig på overgangsmarkedet hva gjelder lagledere. De har beholdt ringreven Sigbjørn Hernar fra Nest-Sotra og inn fra Sotra SK har de hentet Luis Betancor og Terje Omdahl.

 

Sigbjørn Hernar er den av lagleder-teamet som kan se tilbake på en internasjonal karriere når han kan skilte med spill Sverige for henholdsvis Endviken i 5. divisjon og Sundborn GOIF i 3. divisjon. I tillegg har han en lokal karriere i Vestgard IL (nå Nordre-Fjell). Som oppmann har Sigbjørn vært innom Nordre-Fjell og Nest-Sotra før han nå har sikret seg en plass som materialforvalter i ØFK. Sigbjørn er gift, har 2 barn og vil beskrive seg selv som en potet på fotballbanen. Vi som ser han på treningene med ØFK kan vel si oss enige i at Sigbjørn er en ekte altmuligmann som vandrer rundt i den kledelig sorte ØFK-trøyen sin!
 Luis Betancor er med sine 37 år, det yngste medlemmet i dette spreke trekløveret. Mannen med det eksotiske etternavnet har vært med i ØFK siden klubben ble dannet i vinter og kom fra Sotra SK der han fungerte som materialforvalter i fotballeventyret som en må si de hadde der inne i Kystbyen under Tommy Knarvik. Fotballspillere drar kanskje kjensel på på denne herremannen, og det er kanskje ikke så rart siden Luis har vært fotballdommer i en årrekke. Mr. Betancor har samboer og et stort fotballtalent i familien i deres sønn på 7 år. På treningsfeltet snakker Luis flytende østlandsk og kan på den måten sikre en problemfri kommunikasjon med spillerne som har kommet over fjellet for å styrke ØFK sine sjanser i årets OBOS-liga!
 

Siste mann inn i teamet var Terje Omdahl, også han fra Sotra SK! Terje fyller 59 år samme dag som vi møter Sandnes Ulf, 3. juli og han kan innrømme at en seier der hadde vært en fin gave å få på en tilnærmet rund dag! Terje er en lokal ressurs som har holdt på med fotball i IL Øygard (nå Sotra SK) i 23 år. Med aktive barn i Sotra SK, har Omdahl jobbet som trener/lagleder for forskjellige alderstrinn. De siste 7 årene har likevel nysigneringen til ØFK jobbet på seniornivå i Sotra. Som en viktig del av både damelaget og herrelaget til Sotra, har Terje fått vært med på fotballeventyret sammen med Espen Steffensen og Tommy Knarvik. Terje ble til slutt headhuntet av Sjur Århus inn til ØFK og han håper han kan bidra på best mulig måte i gruppen som lagleder. Sammen med Sigbjørn og Luis håper Terje å kunne oppnå målene ØFK har satt for sesongen 2020. 

Som tilskuer og fan av prosjektet ØFK, blir jeg både beroliget og trygg forran debut-sesongen på Ågotnes Naturgress når jeg ser hva flotte ressurser en har fått inn i støtteapparatet. Dette trekløveret utfyller hverandre perfekt og kan dra nytte av hverandres forskjellige bakgrunner! Når en nå går inn i en meget hektisk periode, er det godt å vite at vi har mye rutine rundt laget som ihverfall vil bidra, på sin måte, til å få maks ut av spillergruppen - og kanskje sikre noen viktige 3-poengere rundt om kring i fotballnorge? 

Hovedtrener Bryant sier det ganske enkelt når han skal beskrive trekløveret. 

- Sigbjørn, Luis og Terje er viktige i den daglige utviklingen av laget. Vi er heldige som har dem!

Kaptein Bjarte Haugsdal er helt enig med sin hovedtrener og sier følgende om sine hjelpere på treningsfeltet. 

- Dette er fantastiske mennesker som gjør mer enn man kan forvente. Ordner og står på for at vi spillere skal ha det så bra som mulig! Ting stopper fort opp uten disse hærlige personene! 

Heia ØFK!

Annonse fra Obos-ligaen: