Er du født i 2007 og har lyst til å bli en bedre fotballspiller?

Øygarden FK og samarbeidsklubbene i Øygarden kommune inviterer gutter født 2007 til å bli med på ekstra treninger. Vi vil ikke stille lag i seriesystemet men vil spille treningskamper og delta i cuper ved behov. Vi ser i disse dager etter en cup til høsten som vi kan trene mot.

Tiltaket vil bestå av ivrige spillere med meget godt oppmøte i egen klubb. Det er en forutsetning at spilleren deltar på tilbudet i eget lag. Det vil være treneren i din klubb som i samråd med foreldrene melder deg på tiltaket. Fristen for å melde seg på er søndag 7 juni.

Målet med dette er å bidra til å utvikle fremtidens spillere til toppklubben Øygarden FK og klubbene i samarbeidet i de øvrige divisjonene.

Hva kan vi tilby:

• Eget trenerteam bestående av mangeårig toppspiller og B-lisens utdannet trener Kim Rune Hellesund som hovedtrener og Rene Gjerstad og John Ivar Halvorsen som assistent trenere.
  • Laget vil benytte XPS Network som spillerutviklingsplattform med støtte for PC, Mac og Mobil.
  • Gode treningsfasiliteter i Øygarden kommune
  • Gode treninger på søndager med treningsøkter fra Landslagsskolen og Tiki Taka (SKRIFT modellen)
  • Treningsøkter på ca 2 timer med 20-30 min teori. I oppstarten vil det være 1 trening pr måned.
  • Egen trenings t-skjorte fra Øygarden Fotball klubb
  • Tilbudet er gratis å delta på

Forventninger til spiller:

• Sterkt ønske om å utvikle seg som spiller.
  • Ønsker svært gjerne å trene mye fremfor å bli trent (sterk indre motivasjon).
  • Følger treningene slik trenerne legger de opp.
  • Utviser gode holdninger og fair play overfor alle som deltar på tiltaket og ikke minst i eget lag.
  • Fører treningsdagbok i XPS Network og følger de råd som trenerne på samarbeidslaget gir.

Oppstarten er planlagt til søndag 14 juni (kan bli endret)

For spørsmål kontakt: Kim Rune tlf 92225240 eller John Ivar tlf 97046895