Even og Fabian til Sotra SK på lån

Fabian Filip Rimestad og Even Vetås har begge satt kursen for Straume Idrettspark og Sotra Sportsklubb for en låneavtale som rekker ut denne sesongen!

Vi har tatt en liten prat med de unge talentene for å høre litt om hvilke tanker de har før sluttspillet i Postnord-ligaen.

Først ut, Fabian Filip.

- Jeg ser på det som en gylden mulighet for å spille matcher mot de beste lagene i 2 divisjon er Fabian Rimestad sitt ærlige svar når vi spør han om hvorfor han takket ja til utlånet. Jeg fikk en telefon fra sportssjef Kurt Fjeld der muligheten ble presentert og jeg var egentlig rask til å svare at dette kunne være et godt valg for min sportslige karriere videre.

Hvordan har møtet med de blåkledde på Straume vært?

Rimestad fortsetter, jeg kjenner mange i klubben fra før, så vet at det er en fin gjeng! Gøy å møte alle og komme i gang med en solid økt!

Har du fått noe inntrykk av stjerneskuddet Renate Blindheim og hennes type fotball på den korte tiden du har hatt i idrettsparken?

- Etter en økt er det vanskelig å si. Men jeg har et inntrykk av at Renate sitter på veldig mye kompetanse og er en dyktig trener! Gleder meg til å bli bedre kjent med systemet og gleder meg veldig til sluttspillet.

Vetås

Even overtar mikrofonen.

- Det var en veldig god gjeng å komme til, alle var veldig fine å møte. Gruppen tok meg veldig godt imot og jeg tror dette kommer til å bli noen gøye måneder.

Jeg føler at klubben er opptatt av at man skal utvikle seg her, så jeg tror at Sotra vil være veldig passende for meg. De er veldig profesjonelle, ting blir gjort skikkelig, så jeg håper jeg kan gi mye tilbake på banen.

Med dette låneoppholdet håper jeg at jeg skal få vist frem mine kvaliteter litt igjen.  Med mindre spilletid i det siste skal det bli godt å spille gøye kamper mot gode lag.  Jeg har tro på at det vil være en fin plass for meg å spille og vise meg frem igjen, så jeg gleder meg bare til å komme i gang.

Etter å ha snakket med ungdommen er det jo liten tvil om at en kort spasertur til og fra andre likesinnede på Sartor Senter også er en betydelig årsak til at denne låneavtalen gikk i havn. Og det er jo da kjekt at ØFK, i disse tider, også kan bidra til økt omsetning på Mixen der Even og Fabian bruker store deler av fritiden sin.

Vi i ØFK vil også benytte muligheten til å gratulere Sotra SK med to gode forsterkninger nå som sluttspillet straks er i gang! Vi er helt sikre på at både Fabian og Even kommer til å bidra til at Sotra SK når de mål de har satt seg og ikke minst er vi sikre på at vi i etterkant av låneoppholdet vil motta to bedre fotballspillere i disse to talentene!

Heia!

Tekst: Thomas Sekkingstad / ØFK Media