-Ny kamp og nye muligheter, sier Mjelde

Mons Ivar Mjelde sier han har vært ekstremt fornøyd med mye den siste perioden.

-Vi har fire kamper på rad nå der vi har vært konkurransedyktige med motstanderen. Det er små marginer som gjør at vi ikke får med oss enda flere poeng. Vi kommer fra en voksen kamp mot Tromsø som vi spilte mot sist (1-1), smiler Mjelde.

Nå skal Øygarden bygge videre på det som har kjennetegnet laget i det siste.

-Det er at vi er godt organisert og jobber hardt for laget. Da vet vi at vi også kan gjøre noe i Stjørdal. Vi har selvfølgelig som mål å gjøre alt vi kan mot dagens motstander Stjørdals-Blink og ta med oss flest mulig poeng, forteller Mjelde.

Mjelde føler han nå har fått satt et lag med en mer eller mindre fast start ellever.

-Jeg har hatt veldig kontinuitet i laguttakene de fire siste kampene. Det har gitt meg de svarene jeg vil ha. Det har vært en ekstremt hardtarbeidende gjeng og de har vært enormt lojal mot de prinsippene vi ønsker skal kjennetgene oss. Så lenge det ikke er skader og karantener er det ingen grunn til å bytte mye på laget. Det er en fordel å spille fast med et lag som fungerer best mulig, sier Mjelde.

Stjørdals-Blink har hatt en spesiell opplading til dagens oppgjør. De har vært i koronakarantene.

-Jeg tror ikke det betyr så mye. Stjørdals-Blink er et lag på lik linje med de andre OBOS-lagene vi møter. De har gode dager og de de har mindre gode dager. Vi planlegger at vi møter en god motstander. Og så er oppgaven vår og være enda bedre, avslutter Mjelde.

Kampstart klokken 1530. Kampen vises på Dplay.

FØLG ØYGARDEN FOTBALLKLUBB PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

Foto: Hordalandsfotball