Stort talent klar for ØFK

18 år gamle Mats Thornes skrev i dag under på en flerårig kontrakt med Øygarden FK.

Mats kommer fra Stavanger klubben FK  Vidar, der han i allerede ung alder har spilt mange kamper for Vidar sitt A-lag i Post Nord ligaen.
Mats er en ernergisk, løpssterk og målfarlig spiller som kan bekle flere roller framover i banen.
Med interesse fra andre klubber er vi i ØFK veldig glad og stolte for at Mats valgte å spille for oss.

Trener Tommy sier:
Vi bygger for framtiden, vi leter etter unge sultne og ambisiøse gutter som er villig til å legge ned det arbeid som kreves for å få ut sitt potensial. Mats faller inn i denne kategorien, jeg ser virkelig fram til å jobbe med Mads i tiden som kommer.

Vi vil også takke FK Vidar for et meget godt samarbeid i forbindelse med overgangen.

ØFK ønsker hjertelig velkommen og vi ser fram til å se han storspille på Ågotnes.
Lykke til.

Annonse: