Møter Lillestrøm for første gang

Dagens match er og blir en merkedag på Ågotnes.

En heftig uke med tre kjappe kamper på seks dager avsluttes i dag mot Lillestrøm kl 15. Uken ble innledet med seier før det ble tap mot Sogndal torsdag.

-Kampen mot Sogndal gav oss en tydelig referanse på hva som kjennetegner et topplag i OBOS-ligaen. Det er slike oppgjør vi lærer av og som bidrar til at vi kan utvikle spillet vårt, sier hovedtrener Bryant Lazaro.

Derfor er det ekstra spennende at det er Lillestrøm som i dag for første gang løper ut på Ågotnes gresset. Igjen skal ØFK opp mot et lag som anses som favorittter til å rykke opp.

-Vi vet at det er mange av våre supportere som har krysset av denne kampen i kalenderen. Vi skal yte vårt beste for å bidra til og lage fotballfest i dag, sier Lazaro.

Kampen starter klokken 15. Tidspunktet passer godt for de fleste som har lyst på en unik opplevelse. Det er plass til 200 tilskuere. Så her er det bare å komme å oppleve et av landets beste lag og Kanarifansen.

-Respekten vår til LSK er skjøvet til side når vi møtes på gresset og vi skal gjøre alt i vår makt for å slå dem i dag. Vi ønsker Geir Bakke og hans lag velkommen til Ågotnes, sier Lazaro.

Billetter til kampen kjøper du på forhånd HER

FØLG ØYGARDEN FOTBALLKLUBB PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Foto: Hordalandsfotball