Jerv første av tre kamper på en uke

Nå er det alle mann på dekk for å kjempe om ni poeng på en uke.

-Vi har hatt en veldig god treningsuke siden uavgjortkampen borte mot Strømmen. Det har vært ideelt med litt tid mellom kampene for å forbedre konseptene våre og jobbe med å bygge laget. Det føler vi at vi har fått gjort gjennom den siste uken, sier hovedtrener Bryant Lazaro.

Nå venter nok en utfordrende kamp.

-Vi skal spille mot et Jerv lag som er godt organisert. De har erfarne spillere. De kan være svært kompakte og er veldig robuste. De kommer rett fra en en stor seier mot Tromsø så de vil ha god selvtillit. Vi må gi alt i 90-95 minutter, sier Lazaro.

Med det unormalt tette kamp-programmet kan byttene som blir gjort i løpet av de neste kampene bli avgjørende for utfallet.

-Spillerne som kommer inn fra benken blir ekstremt viktige. Deres bidrag mot Jerv er avgjørende for å kunne sikre oss tre poeng, som vi så gjerne ønsker å gi til supporterne våre hjemme på Ågotnes, sier Lazaro.

Første tredjedel av årets sesong er unnagjort for den nye klubben. De ti første kampene kan oppsummeres på følgende måte:

-Ny klubb, nye spillere, nytt trenerteam, bygging av nye relasjoner. Vi har fire uavgjorte kamper i løpet av de ti første rundene. I de neste ti oppgjørene er ambisjonen å gjøre uavgjorte kamper til seire, forteller Lazaro.

Kampstart klokken 18. Billetter kjøper du HER

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball