ØFK mot KFUM blir G.Ø.Y

Det ligger an til en skikkelig moro høstkamp mot "Kåffa".

Strilene har vært gode på hjemmebane de to siste kampene. Seier mot Jerv og og et sterkt uavgjort mot Lillestrøm gir en flott inngang til dagens kamp på Ågotnes. Samtidig er troppen klar til å vise seg frem etter forrige ukes poengløse runde.

-Spillerne har respondert profesjonelt på treningen denne uken og er klare for en ny kamp, sier hovedtrener Bryant Lazaro.

Etter dagens oppgjør er OBOS-ligaen halvspilt. Til nå har ØFK tatt 11 poeng.

-Siden forrige kamp har vi jobbet med å vise en større identitet i spillet vårt. Og vi ønsker å holde konsentrasjonen oppe også når det ikke går vår vei, sier Lazaro.

KFUM ligger midt på tabellen med 17 poeng. Dagens oppgjør blir klubbens første i år på "ekte" gress.

-KFUM er et lag med mye erfaring og som er gode til å holde på ballen. Vi er nødt til å angripe og forsvare oss med 11 spillere mot dem, sier Lazaro.

Kampstart klokken 18. Billetter kjøper du HER

FØLG ØYGARDEN FOTBALLKLUBB PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

FOTO: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball