Jan Martin Hoel Andersen går til Kongsvinger

Det ble i dag klart at toppscorer og yndling blant ØFK-fansen, Jan Martin Hoel Andersen går til divisjons-rival Kongsvinger!

Jan Martin som har tatt Øygarden og Ågotnes med storm etter sin overgang fra Jerv velger nå å fortsette sin karriere i Kongsvinger!

Vi er selvsagt glad for at Jan Martin nå får sjansen hos Kongsvinger og at Øygarden FK igjen har vært et springbrett for en meget god fotballspiller.

Vi skulle veldig gjerne hatt med oss Jan Martin videre, men nå er det dessverre slik at økonomi spiller en viktig rolle i moderne fotball. Styret og jeg som Sportssjef ser derfor situasjonen slik at vi ønsker å la Hoel Andersen gå til Kongsvinger. Vi hadde på en måte ikke råd til å ikke gå med på denne avtalen med Kongsvinger. Dette sier Sportssjef Kurt Fjeld når han skal fortelle om overgangen som nok kommer til å bli diskutert både blant fansen på Ågotnes, men også i fotballnorge generelt, for når en ser på tabellen er det ingen tvil om at dette salget vil styrke Kongsvinger som ligger på 12. plass i OBOS-ligaen, kun 2 poeng over ØFK som ligger på nedrykksplass.

Nå jobber vi i ØFK knallhardt for å få inn forsterkninger som skal gjøre oss godt skikket til å unngå bunnstrid. Vi har allerede gode dialoger gående med flere parter uten at vi skal gå inn på hvem som muligens er på vei inn i ØFK-stallen. Dette salget er på ingen måte å tolke som at vi gir opp og vi skal virkelig bite fra oss videre i årets liga. Nå har laget prestert bedre og bedre ut over i sesongen og vi regner med at denne progresjonen vil fortsette, selv uten Hoel Andersen på laget. Med dette avslutter Kurt samtalen og gjør seg klar for offentliggjøringen av salget 17:00 i dag.

ØFK ønsker uansett tabellplassering å ønske Jan Martin lykke til videre i Kongsvinger og i karrieren forøvrig. Det er ingen tvil om at vi har fått sett denne fotballspilleren blomstre på Ågotnes og vi har vel også blitt litt glad i den utadvente gutten som nå bytter ut den hvite drakten med den røde trøya i Kongsvinger.

Med 5 mål og desidert mest målepoeng i ØFK (14. plass i OBOS-ligaen) takker Hoel Andersen av.