Kristoffer Bidne på plass!

Helt på tampen av årets overgangsvindu fikk ØFK inn en defensiv forsterkning. Nykommeren trenger nok ikke benytte seg av verken kart eller kompass for å finne frem til Ågotnes Stadion da han tidligere har vært en av Steffen Landros mannskap i Nest-Sotra.

Kristoffer Bidne snakker kanskje ikke slik som strilene fra Sotra eller som sossene fra hovedstaden, han er nemlig fra Voss. Selv om dialekten kan by på naturlige utfordringer, er Kristoffer sikker på at mannskapet i ØFK skal klare å holde plassen i OBOS-ligaen sammen!

24 åringen, som startet karrieren noe naturlig på Voss, har vært innom flere lokale klubber før han nå endte opp i ØFK på lån ut sesongen. Han startet i Fyllingsdalen, fortsatte til Nest-Sotra, var innom Sotra SK og hentes nå på lån fra Åsane.

Hvilke ambisjoner har du Kriostoffer?

- Ambisjonene mine er først og fremst å gjøre en best mulig figur i Øygarden nå disse 11 resterende kampene.

Hva kan du tilføre årets ØFK?

- Det eg kan tilby er en god og sterk tilstedeværelse med masse trøkk og passion i spillet mitt samt ro og klokhet med ballen forhåpentligvis.

Kjenner du noen spillere i klubben fra din tid på Sotra tidligere?

- Jeg kjenner veldig mange i klubben fra før. Spilt med en hel gjeng som er her nå. Thor Økland og borger Thomas er kompiser eg har holdt kontakt med lenge.

- Nå håper jeg at så mange som mulig kommer på kamper fremover! Det er nå det drar seg til og det er nå vi trenger støtten fra tribunen!

Med Bidne på plass har nå ØFK hele 7 spillere i stallen som har vært innom Sotra SK de siste 2 sesongene – det må være det mest produktive samarbeidet mellom to klubber som i utgangspunktet ikke skulle samarbeide på seniorplan overhodet?

Vi er uansett veldig glade for å ha Kristoffer med på laget og vi gleder oss til å se Bidne igjen spille hjemmekampene sine på Ågotnes!

Tekst: Thomas Sekkingstad / ØFK Media
Foto: Ann-Kristin Røsbø / Hordalandsfotball