Mjelde vil avslutte med stil

- Jeg ønsker å avslutte sesongen på en profesjonell måte, sier Mons Ivar Mjelde

Mjelde ønsker å avslutte en annerledes og uvanlig lang sesong på en god måte. Han ønsker å gi alle som er glade i Øygarden Fotballklubb en verdig avslutning.

- Nå har vi rykket ned, men jeg vil vi skal mobilisere og gå for seier. Målet er alltid tre poeng i hver kamp.   Vi ønsker å avslutte med en god prestasjon. Og det gir ofte et godt resultat. Jeg vil ha alle på fra start mot Ham-Kam, sier Mjelde.

Sesongens siste kamp betyr egentlig ingenting for Øygarden eller Ham-Kam. Likevel er det alltid viktig å få med seg et resultat fra alle kamper, ifølge hovedtreneren.

-Jeg vil takke for meg og min tid i Øygarden. Vi vet aldri når våre veier krysses igjen. Da jeg kom inn følte jeg det var flere lag i laget. Vi klarte å få alle opp i samme båt med felles mål. Det fikk vi til og det viste de seks kampene på rad uten tap. Jeg prøvde sette mitt preg på laget. Formasjonen 4-4-2 som jeg liker passet ikke denne spillergruppen så vi la med suksess om til 3-5-2 og det ga bedre resultat. Jeg føler jeg har vært tilpasningsdyktig, men det rakk ikke helt inn, sier Mjelde.

Nå ønsker Mjelde nyetreneren Tommy Knarvik lykke til og håper klubben får til å meisle ut en offensiv spillestil.

- Øygarden trenger lederfigurer og noen som kan avgjøre fotballkamper. Da kan de være med å kjempe om å rykke opp igjen til OBOS. Jeg kommer til å følge godt med, avslutter Mons Ivar Mjelde.

Det er klart for årets siste kamp.

Kampstart kl 13 i Vestlandshallen søndag mot Ham-Kam.
FØLG ØYGARDEN PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM.

Foto: Hordalandsfotball.