Mustapha Fofana kommer på lån fra Strømsgodset!

U19 landslagsspiller Mustapha Fofana kommer på lån fra Strømsgodset ut året.

Mustapha Fofana, med flere U19 landslagskamper på CV'en, vil komme inn på lån gjennom den nasjonale utlånsordningen som gjelder profesjonelle spillere mellom 18-22 år. Således passer dette 19-årige Fofana midt i blinken som ønsker 1.lagsfotball og vil få sjansen til dette i ØFK!

Angriperen kommer inn på lån ut året og er allerede spilleklar mot Kongsvinger i morgen på Ågotnes Stadion!

ØFK vil ønske Mustapha hjertelig velkommen til klubben og samtidig takke SIF for å gi Mustapha muligheten til å kunne utvikle seg som fotballspiller gjennom et utlån til ØFK!

Hvis Mustapha ønske å ikle seg rollen som redningsmann, får han virkelig mulighet i ØFK nå som klubben ligger aller sist i OBOS-ligaen, men med alle muligheter for overlevelse i divisjonen om spillerne leverer fotball fra øverste hylle og får nok poeng ut av de resterende kampene!

Tekst: Thomas Sekkingstad / ØFK Media
Foto: Strømsgodset IF