NORGESMESTERSKAPET 2021/2022

ØYGARDEN FORBALLKLUBB - SARPSBORG 08

22 September Kl 1800 braker det løs på Stadion.

Da ønsker vi velkommen til NM og cup kamp mot Sarpsborg 08 på Ågotnes gress. ØFK kommer fra en rekke gode kamper i både serie og cup uten tap, så formen til guttene er stigende, noe som lover bra både for fremtiden og det som skal skje resten av sesongen.

Fotballen i Sarpsborg-distriktet har historie tilbake til 1903, da Sarpsborg FK ble stiftet. Sarpsborg FK og Sparta har tilsammen vunnet 7 cupmesterskap, det siste så langt tilbake som 1952.

I perioden mellom 1974 og 2010 hadde ikke Sarpsborg noe lag i den øverste divisjonen i norsk fotball. I 1999 startet derfor alle de 16 fotballklubbene i Sarpsborg-distriktet et samarbeid med arbeidstittelen "Klubben 2000".[2][3] Målet var å etablere et best mulig fotballag i distriktet. Det varte dog helt til 2007/2008 før samarbeidsklubben fant sin nåværende form. Sarpsborg 08 har hatt en eventyrlig utvikling siden oppstarten og har befestet sin posisjon i norsk toppfotball.

Øygarden FK har mange likheter med våre gjester da vi har gått etter samme modellen og har som mål og bygge toppklubb i vår region, sammen med våre sammarbeidsklubber, samt komme oss opp et hakk i divisjonssystemet.

Vi ønsker Publikum og Sarpsborg velkommen til Ågotnes.

KJØP BILLETT HER.

Vell møtt.