ØFK signerer sisteskanse Marius Berntzen

ØFK går litt mot strømmen og henter ikke keeper fra Tysk Bundesliga eller fra kvartfinaleklare Norwich City når de nå henter inn en keeper fra Aalesunds Fotballklubb!

Marius Berntzen (25) har mye erfaring fra OBOS-ligaen og kommer til å bli en sterk konkurrent til Borger Thomas når de nå danner en sterk sisteskanse os skal kjempe om plassen i buret til ØFK!

Marius, som opprinnelig kommer fra Sandefjord, startet sin fotballtilværelse i Store Bergan IL. Derifra gikk turen til Sandefjord Fotballs juniorlag da han var 15-16 år. Etter noen sesonger på juniorlaget og en sesong hos en annen lokal klubb, Runar IL, skrev Berntsen under for Sandefjord Fotball. Det ble to sesonger som reservekeeper i Sandefjord før han fortsatte ferden innen følgende OBOS-ligaen/ 2. divisjon:

Ørn-Horten (2015-2016)

FK Fyllingsdalen (2016)

TB/FCS/Royn (Færøyene) (2017)

Tromsdalen (2018)

Strømmen (2019)

Ålesund (2019)


Når vi spør Marius om hva han kan bidra med på ØFK 2020, svarer karen fra Sandefjord følgende.

- Jeg kommer til å bidra med trygghet og erfaring. Jeg har vært i mange klubber på dette nivået og jeg vet hva som kreves for at laget skal kunne slå godt fra seg i årets OBOSliga.

Hvor ser du for deg fortsettelsen?

- Jeg har enda ikke eliteseriekamper på CV’n min, så det er noe jeg har ambisjoner om å oppnå.

Hvor godt kjenner du Nest-Sotra / ØFK?

- Jeg har reist til Ågotnes flere ganger og alltid møtt tøff motstand, så jeg kjenner godt til Nest-Sotra og håper det blir minst like tøft for lag å komme hit for å møte Øygarden FK!

Og hvorfor valgte du ØFK?

- Jeg trives godt i denne delen av landet og jeg syntes at dette prosjektet med Øygarden FK er veldig spennende. Valget falt da på ØFK som jeg er sikker på kommer til å bli, sett i etterkant, et lurt valg for min del!

Vi gleder oss til å se Marius på Ågotnes Stadion og er helt enig med den rutinerte keeperen når vi også håper på å bite godt fra oss i årets OBOS-liga!

Velkommen skal du være!

Annonse fra Obos-ligaen: