Øygarden - KFUM Oslo 3-1

Hovedtrener Bryant og hjelpetrener Kristoffer viser i kveld at hardt arbeid på treningsfeltet og innsats i kamp gir resultater!

Etter en vond bortematch mot ULL/KISA var det mange som fryktet kveldens kamp mot sterke KFUM Oslo. Laget fra hovedstaden kom til Ågotnes etter å ha slått Ranheim borte og klart uavgjort mot LSK hjemme. 

ØFK startet kampen bra og hadde noen halvsjanser som kanskje kunne resultert i mål på en god dag. Likevel kom det kanskje ikke som en direkte overraskelse når KFUM tok ledelsen 1-0 i det 39. minutt. De fremmøtte fryktet nok da at ØFK-spillerne skulle miste motet og få negative tanker i hodet slik det ofte skjer med lag i motgang. 

Dette skjedde ikke på Ågotnes i kveld. Etter en tur i garderoben kom ØFK tilbake med tro på planen, tro på at det fremdeles er mulig å vinne og med tro på at det er fortsatt mulig å skape et Fort Ågotnes. Gjennom 5 magiske minutter scorer ØFK 3 ganger ved først Charles og deretter Michael to ganger. Det var fantastisk å se spillerne vokse og det var fantastisk å se at guttene endelig får resultater for mange timer på treningsfeltet på Ågotnes. 

Hovedtrener Bryant sa i forkant av kampen at guttene igjen hadde hatt en god treningsuke og at han hadde troen på 3 poeng til ØFK mot KFUM! Med tro kan en flytte fjell sies det og jeg gleder meg til å se fortsettelsen nå som vi har snudd noen tøffe uker til en herlig oppvisning på naturgresset på Ågotnes!

Om vi skal trekke en spiller eller to frem, så er det vanskelig å komme unna Charles på midten! Han er rett og slett en utrolig god spiller og det varmet et ØFK-hjerte å se at han også fikk satt det viktige 1-1 målet. Radarparet på topp, Michael og Aune var også meget meget gode i kveld. 

Likevel må jeg få trekke frem trenerparet vårt også i kveld. Det er så fortjent å se at mye hardt arbeid med å få 15+ nye spillere til å fungere sammen endelig gir resultater. Vi har vel sett en sterk forbedring den siste måneden, men når 3 poengeren sitter på hjemmebane er det endelig bevist at planen fungerer og at vi faktisk kan klare å lykkes med prosjekt ØFK! Det har ikke vært en enkel reise dette så langt, men vi ser forhåpentligvis en liten lysning nå - mye takket være Bryant og Kristoffer! 

Nå er vi halvspilt i OBOS-ligaen og vi har 14 poeng. En magisk grense er 30 poeng sies det og når vi nesten halvveis er der og vi opplever at laget blir bedre og bedre for hver kamp, så er det lov å være optimistisk. En kan nesten si at vi har fortjent å være litt optimistisk også etter å ha fått en skikkelig kalddusj borte på Jessheim. 

Takk ØFK! Takk for at vi igjen tror på miraklenes tid på Fort Ågotnes!

 

Foto: Trond Gausemel / Hordalandsfotball

Annonse: