Solsio Parken

Stolt sponsor av ØFK

Meir sentralt på Straume kjem du ikkje –
berre eit steinkast frå Sartor Storsenter!

Rundt eit sentralt grøntområde, Solsioparken, vert det bygd bustadar og næringsbygg som blir tett knytt saman. Dette vert eit intimt bumiljø med eigne terrassar og balkongar, og den grøne parkpromenaden dannar eit innbydande og koseleg uteområde, med kort veg til kino, handel og spisestadar. I forkant kjem næringsbygg med mellom anna uteservering, interiør, optikar og frisør/barberar. Anten du ønskjer ein effektiv kvardag, aktive stunder eller vil slappa av i din nye bustad med eigen balkong/terrasse, er Solsio staden for deg.

Vi er no godt i gong med å tegne og planlegge trinn 2,
og nye leilegheitar kjem snart for salg!

Vi planlegg salgsstart i haust og gledar oss utrolig masse til dette.

Dei nye leilegheitane vil vere hakket større enn i trinn 1, og vil tilfredsstille ynskjer vi har fått om litt romsligare leilegheitar!  Også desse bustadene vil ha nydelige terrassar med veldig gode solforhold! Vi jobbar på spreng med å få ting ferdig slik at ferdigstilling kan skje i løpet av første halvdel 2023.

Litt om utbygger

Solsio Utvikling er eigd av Liegruppen og Kåre Bjorøy Holding. Selskapet skal utvikle og drifta området langs “solsio” av Grønamyrvegen. No byggjast det ein heilt ny bydel med boligar, park og næringsbygg, kor ein kan bu, arbeide og leve godt i eit nytt og trivelege nabolag ved foten av Straumsfjellet, midt i hjartet av Straume.

Les mer om prosjektet her

Les mer om Solsiden her

Annonse: