Serverte sultne spillere strilemat

Krabbe, kreps og reker er suksessoppskriften foran mandagens hjemmekamp mot Raufoss.

-Hvordan spiser vi krabbeklør? Hvordan får jeg ut det som er inni? Hva skal jeg gjøre med krepsen? Tar jeg først av hodet på reken?

Spørsmålene haglet fra spillerne som for første gang i sitt liv smakte krabbe og kreps. 

Saken fortsetter under bildet.

Øyvind
SJEFEN: Øyvind Eide har gjort det til en tradisjon å invitere alle spillerne hjem til seg for og lære dem opp i ekte strilekultur og strilemat. 

GOD MAT OG PRAT

Knappe ti minutter unna Ågotnes Stadion bor Øygarden FKs arrangementssjef Øyvind Eide. Hvert år slår han opp partyteltet utenfor huset sitt og engasjerer hele familien til å lage mat og dekke på bordet og rydde bort.

-Vi skulle gjort dette oftere. Dette betyr mye for spillerne. Å være sammen rundt matbordet er godt for lagånden. Vi kjører en ny runde når vi har tatt 30 poeng, ler den blide verten.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Fabian , Erlend og Marius
SULTEN: Spillerne kom rett fra trening. Det var plenty med mat og Fabian (t.v.), Erlend og Marius (t.h) koste seg med fersk sjømat.

SMAKTE MED SEIER

Denne uken tok ØFK sine første historiske poeng i OBOS-ligaen. Etter å ha ledet 0-2 tidlig i kampen ble det plutselig ekstremt spennende da HamKam slo tilbake.

Kampen endte til slutt 3-4. Det smakte godt. Spesielt siden det ble en lang busstur hjem. Flere av spillerne var ikke i seng før klokken halv seks om morgenen.

Slik ser denne uken ut for ØFK:

Mandag var det kamp borte mot HamKam.

Tirsdag fri.

Onsdag fysisk trening på Aktiv 365.

Torsdag- søndag trening på Ågotnes.

Mandag kamp mot Raufoss klokken 18. 

Rundt matbordet
STRILEMAT: For flere var dette første møtet med maten som de fleste striler ofte har på menyen.

Billetter til kampen kjøper du på forhånd på Ticketco.

FØLG ØYGARDEN PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: