Tommy Knarvik blir ny hovedtrener i Øygarden Fotballklubb

Tommy Knarvik signerte i dag en 3 års kontrakt som ny hovedtrener i ØFK.

Knarvik erstatter Mons Ivar Mjelde som tidligere denne uken opplevde å rykke ned med laget han overtok i sommer. Tommy vil da overta ØFK og lede laget i PostNord-ligaen i 2021.

Kontrakten gjelder fra 01.01.21, så siste seriekamp i årets OBOS-liga, hjemme mot Ham-Kam, blir ledet av nåværende hovedtrener Mons Ivar Mjelde.

Daglig leder Trond Jetmundsen er glad for å få på plass ny trener.

- Det var viktig å få på plass en ny trener raskt og vi er veldig glad for å få inn Tommy Knarvik som ny hovedtrener. Jobben vil bestå i å bygge en klubb med en god og klar identitet og skape en kultur som gjenspeiler Øygarden og Øygarden Fotballklubb. Vi ønsker raskt å komme tilbake til OBOS-ligaen og er helt sikker på at Knarvik er mannen som skal hjelpe oss i å nå det målet!

Tommy Knarvik er veldig klar for å ta over stafettpinnen og er helt enig i det Trond Jetmundsen sier.

- Det er klart at det allerede haster med å få på plass en slagkraftig tropp foran 2021 sesongen og denne jobben har jeg allerede begynt på. Jeg har helt klare tanker om hvordan jeg som hovedtrener og ØFK som organisasjon skal klare å nå de målene som Trond Jetmundsen har skissert.

- Vi trenger en klubb i OBOS-ligaen her ute og jeg gleder meg virkelig til å bygge en toppfotballklubb i Øygarden FK.