Velkommen Fredrik Flo!

Et fotballag er ikke komplett før en har minst et stk Flo i stallen - var det en kjent fotballekspert som sa en gang på 90-tallet. Dette har selvsagt Øygarden FK også tatt hensyn til når de har klart å få signaturen til Fredrik Flo!

Sotra Sportsklubb og ØFK ble i dag endelig enige om en avtale der Fredrik Flo skriver under på en 1. års kontrakt med OBOS-liga laget fra Ågotnes.

- Vi er veldig takknemlige overfor Sotra SK for en smidig og løsningsorientert prosess sier hjelpetrener Kristoffer Lie når han skal kommentere sin nye spiller.

Kristoffer Lie virker meget fornøyd når vi snakker med han i forkant av ØFK sin trening lengst sør i Øygarden på hjemmearenaen til Telavåg IL.

- Fredrik har trent med oss en stund og får gode skussmål fra våre venner i Sotra Sportsklubb.Vi er glade for at han nå har signert for oss, og er klar til å bidra både på og utenfor banen. Som seg hør og bør, er Flo en god duellspiller og han har i tillegg en god venstrefot. Vi gleder oss!

Hovedpersonen selv svarer rolig og reflektert når vi spør - hvorfor ØFK?

- Jeg har fulgt godt med ØFK gjennom vinteren og har en god oversikt over trenerteamet og klubben generelt. Jeg er sikker på at ØFK er det rette stedet for meg nå i karrieren og at laget vil hjelpe meg til å utvikle meg hver dag og gjøre meg til den beste mulige utgaven av meg selv.

Det ligger det nok mye Flo i genene når Fredrik svarer på hva som er hans styrker på fotballbanen.

- Duellkraft og pasningsspill - svarer spilleren som på sokkelesten strekker seg 192 cm i været.

Sogningen, som faktisk er født i Århus i Danmark, har spilt store deler av sin karriere i Sogndal. Han har siden vært innom Fana og Sotra på sin vei til Ågotnes og ØFK og har stor tro på ØFK sitt lag i 2020.

- ØFK har en god og slagkraftig stall som jeg har stor tro på skal lykkes i årets sesong. Plassering på øvre del av tabellen skal være fullt oppnåelig!

- Jeg ønsker å sende en liten hilsen til fansen nå før sesongen starter. Jeg ser veldig frem til tiden som kommer, og er topp motivert til å hjelpe ØFK med å vinne kampene som kommer på løpende band fremover!

Vi i ØFK ønsker Fredrik Flo hjertelig velkommen til Ågotnes! Vi ønsker også å takke Sotra Sportsklubb for å opptre veldig løsningsorientert og ryddig i prosessen som gjorde denne overgangen mulig!