Velkommen Kristoffer Stava!

21 år gamle Kristoffer Stava slutter seg til ØFK på lån fra Åsane ut året. Karmøyværingen håper å kunne bidra med energi og målpoeng for å berge plassen i OBOS-ligaen!

Noen dager før overgangsvinduet stengte var allerede Kristoffer Stava på plass på Ågotnes. Dagen etter fikk han sin debut fra start i 2-1 seieren over Ull/Kisa på hjemmebane! En god start på jobben med å berge ØFK fra nedrykk!

21 åringen fra Åkra på Karmøy spilte for Åkra frem til 2017 når han flyttet til Bergen for å studere. Der signerte han for Sotra der han spilte i to år før han i fjor signerte for Åsane.

Det skal ikke stå på ambisjonene når det unge talentet skal beskrive fotballfremtiden sin.

- Eg har som mål å få spela proffotball på høgt nivå ute i Europa

Den fremtidige drømmen om proffspill i Europa starter nå med å redde ØFK fra nedrykk. Og den jobben skal utføres på følgende måte.

- Eg skal bidra med møkje energi og masse målpoeng, som gjere at Øfk vinne kampar og holde plassen.

Enkelt og greit.

Kristoffer kommer ikke til en helt ukjent gjeng når han dukker opp på Ågotnes.

- Borger Thomas e ein av mine bedre kompisar og samtidigt kjenne eg månge av dei andre spelarane frå tidligare klubbar og fotballmiljøet her i Bergen

Vi er glade for å ha deg med på laget Kristoffer og ønsker deg lykke til med å mestre i den hvit/sorte drakten ut over høsten!

Tekst: Thomas Sekkingstad / ØFK Media
Foto: Ann-Kristin Røsbø / Hordalandsfotball