Velkommen Peter Michael!

En liten uke før seriestart borte mot Sandnes Ulf styrker ØFK sine offensive rekker gjennom å leie VIF-spiller Peter Godly Michael.

Nigerianeren på 22 år hadde en veldig god start i VIF i 2018 og kan se tilbake på flere kamper i Eliteserien før han fikk en lei skade i korsbåndet i debutsesongen. Veien tilbake via VIF 2 og Skeid har vært lang og det var først i en treningskamp i vinter han var tilbake for førstelaget.

Nå ønsker VIF at Peter får verdifull kamptrening i OBOS-ligaen og gledelig for oss er det at ØFK har fått mulighet til å være arenaen der Michael igjen skal blomstre!

Hovedtrener Bryant er veldig fornøyd med signeringen og sier følgende om sin nye brikke i ØFK-angrepet.

- Peter passer godt inn i vår klubbs filosofi når det gjelder å utvikle unge og lovende spillere. Vi tror at han kan ta nye steg med oss, og at han vil returnere til Vålerenga i toppform.

Hovedtrener Bryant er sikker på at Peter vil returnere til VIF i toppform!
Hovedtrener Bryant er sikker på at Peter vil returnere til VIF etter låneoppholdet i toppform!

Sportssjef i VIF, Jørgen Ingebrigtsen, har samme forhåpninger som vår hovedtrener.

- Peter har kontrakt med Vålerenga ut 2021, og vi er sikre på at ett år i OBOSligaen vil gjøre han enda bedre rustet til å slå fra seg i Eliteserien neste år. Vi vet jo også at Øygarden FK har bra historikk når det gjelder utvikling av spillere, og da spesielt spisser, så vi tror oppholdet på Vestlandet vil gjøre han godt.

Peter er allerede trygt på plass på Ågotnes med sine nye kolleger og er spilleklar til morgendagens treningskamp mot Sogndal på Fosshaugane Campus!

Øygarden Fotballklubb ønsker Peter hjertelig velkommen til Ågotnes Stadion der stadionanlegget, som vanlig, viser seg frem på sin beste måte med 29 grader og strålende sol.