FEM FINE FOTBALLSPILLERE: Aune, Even, Andreas, Thor og Sander er klare for å kjempe om årets første hjemmeseier på Ågotnes. Foto: Eirik Wichstad/Vestnytt

Strilene venter på første hjemmeseier

Strilelaget vil ta årets første tre-poenger på hjemmebane når nyopprykkede Grorud fra Oslo kommer på besøk.

Etter fem spilte kamper så langt i sesongen mangler en seier på hjemmebane. Øygarden har til nå tatt fire av 15 mulige poeng. 25 kamper gjenstår. Og det skal kjempes om hele 75 poeng

Mandag denne uken måtte Øygarden returnere til strilelandet uten poeng i baggasjen etter at hjemmelaget Tromsø scoret kampens eneste mål.

-I Tromsø viste vi frem vår sterke mentalitet. I tillegg kunne alle se en god forbedring i den defensive organiseringen vår, sier hovedtrener Bryant Lazaro.

Likevel er det rom for forbedring i deler av spillet.

-Vi er ikke fornøyde med hvordan vi opptrer med ballen i laget, fortsetter ØFK-treneren.

Mot Grorud ønsker Lazaro å se en høyere kvalitet fra spillerne sine.

-Vi ønsker å spille på vårt høyeste nivå offensivt og fortsette med og forsvare ogss med god balanse, sier hovedtreneren.

Gjestene fra Oslo ligger to plasser høyere på tabellen og har to poeng mer enn de hvitkledde fra Ågotnes.

-Dette blir en helt jevn kamp der detaljer kommer til å bli avgjørende, tror treneren.

Nå gleder hele Øygarden-troppen seg til å gi tilskuerne en god opplevelse.

-Alle spillerne er 100 prosent dedikerte for å hanke inn sesongens første tre poeng på hjemmebane og feire sammen med supporterne, smiler Lazaro.

Kampstart fredag 31. juli klokken 18. Billetter kjøper du HER!

Følg Øygarden Fotballklubb på Facebook og Instagram.

FOTO: Eirik Wichstad/Vestnytt