Vil du være med å jobbe frivillig for Øygarden FK?

Øygarden FK er en toppsatsingsklubb for hele Øygarden kommune. Klubben bygger på samhold og samarbeid mellom Nordre Fjell, Skjergard, Nest Sotra, Sund, Skogsvåg, Telavåg og Sartor. Øygarden FK skal utvikle spillere og trenere fra nærmiljøet og tar mål av seg for å være en viktig aktør i Øygarden kommune sin visjon om å være et fyrtårn i vest.

Øygarden FK spiller i PostNord Ligaen og har hjemmebane på Ågotnes Stadion. Vi søker etter frivillige som kan være med å gjøre en dugnadsinnsats ifm arrangering av kampene, i tillegg til eventuelle andre arrangement. For å utføre denne innsatsen, trenger man ingen kvalifikasjoner utover å ha et godt humør og lysten til å gjøre en innsats for lokalsamfunnet. 

Ved siden av de ulike arrangement, ønsker vi også å komme i kontakt med noen som kan tenke seg å gjøre en innsats på markedsføringssiden. Du trenger heller ikke her ha noen spesielle kvalifikasjoner, bortsett fra et ønske om å integrere og løfte Øygarden FK enda mer inn i lokalsamfunnet blant sponsorer, samarbeidspartnere og samfunnet for øvrig. 

Er du mellom 0 og 100 år, så håper vi at du har lyst til å hjelpe oss, for vi trenger deg. 

Ta kontakt med [email protected] eller [email protected] om du vil bidra. 

Annonse: