Historien vår

Øygarden FK 2020, har sitt utspring fra Nest-Sotra IL sitt OBOS lag i 2019. I 2020 slo kommunene Sund, Fjell og Øygarden seg sammen og dannet nye Øygarden kommune. I den forbindelse ville vi skape et toppfotballag for alle i den nye kommunen. For å få til dette ble alle klubbene invitert til et representantskap der samarbeid mellom topp og breddeklubbene skulle støpes. Etter mange møter med gode diskusjoner så har syv klubber stilt seg bak Øygarden FK som toppklubb i kommunen.

Begynnelsen

Det hele startet rundt et kjøkkenbord på Neset i Fjell kommune. Her ble tanker til konkrete planer som igjen ble prøvd ut på forskjellige personer i kommunen. Alle mente at vi hadde en god idè. I litt over et år har prosessen pågått og stiftelsen av Øygarden FK ble formelt gjort i 2019.